Activiteiten

ontwerp & ontwikkeling

Ontwerp & Ontwikkeling

Binnen onze ontwerp en Research & Development afdeling biedt Beerens vele mogelijkheden. Op basis van het wensen/eisenpakket gaan wij een gesprek aan met de opdrachtgever. Onze ontwerpers en engineers hebben de ervaring en expertise om dit te vertalen naar een renderend winkel of showroom ontwerp in 3D. Wij maken gebruik van een flexibel winkelinrichting systeem gecombineerd met klant specifieke speciale onderdelen in hout, metaal en kunststof.De uitdaging van Beerens is om telkens een maximaal ontwerp te realiseren met oog voor duurzaamheid, flexibiliteit en rentabiliteit. De technische knowhow van deze afdeling staat borg voor een doordacht systeem dat zowel de productie- als de realisatiekosten minimaliseert en direct vertaalt naar een digitale bibliotheek en formuleboek.

 Formulebeheer & Projectmanagementontwikkeling

Een ervaren team is dagelijks bezig met het updaten van de winkelformule in een formule handboek voor onze opdrachtgevers. In deze tijd volgen de assortiment wijzigingen elkaar in een hoog tempo op en is het bewaking van de formule eigenschappen een absolute must. Met een gezamenlijke vaste partner realiseert Beerens turnkey projecten. Op een vakkundige wijze coördineren wij de complete- of deelverbouwing, van vloer tot plafond, elektra, data bekabeling, schilderwerk, puien, enz. Tevens verzorgen wij bouwkundig tekenwerk tot en met de aanvragen van vergunning trajecten. Alles via één aanspreekpunt heeft zijn voordelen.

Machinaal werkplaats 1

Productie & Logistiek

Onze hout- en meubelproductie is gesitueerd in Rijen (6.000 m2) is voorzien van de meest moderne computer gestuurde machines. Onze vakkundige medewerkers in combinatie met deze CNC machines zorgen dat wij in staat zijn op efficiente wijze te werken van seriematige productie tot het eenmalige maatwerk. De betrokkenheid en affiniteit van onze medewerkers leiden tot een prachtig eindproduct. Om snel, flexibel en efficient te kunnen schakelen op (winkel) interieur projecten beschikken wij over 16.000 m2 opslagruimte. Hierdoor zijn wij in staat om standaard 5 tot 10 winkels seriematig te kunnen produceren en op voorraad te leggen.Daarnaast beschikken wij over een zeer efficient integraal logistiek computer systeem (E-WMS). Deze waakt over het voorraad niveau en signaleert direct of alle materialen/onderdelen voorradig zijn.

Montage & Service Auto en pand BWI 10

De montage en service van het interieur wordt verzorgd door eigen montageteams door heel Europa. Zij bepalen voor een belangrijk deel het uiteindelijke resultaat. Onze teams zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring om op een vakkundige wijze, praktisch en met een flexibele instelling het interieur efficient en snel te kunnen bouwen.

Beerens Winkelinterieurs innoveert continu om haar klanten de beste concepten, producten en service te leveren. Vakmensen met jarenlange ervaring realiseren de hoge kwaliteitsstandaard die u van ons mag verwachten en dit met de modernste technieken. Ten slotte is een mooi interieur het visitekaartje van uw bedrijf of winkel. Een mooi interieur zorgt voor een prettige sfeer, een fijne omgeving om te verblijven en zelfs voor een verhoging van de productiviteit.