Hi-Macs

HI-MACS® Solid Surface

HI-MACS® is een premium kwaliteit Solid Surface-product met tal van hoogwaardige eigenschappen voor zowel professionele alsook residentiële toepassingen.

HI-MACS® Natural Acrylic Stone™ bestaat uit 70% Aluminium Trihydroxyde en 25% Acrylaat PMMA en is in een 100-tal kleuren beschikbaar. Het is een geavanceerd niet-poreus materiaal dat voor vele doeleinden geschikt is.

HI-MACS® wordt verwarmd in een progressief hardingsproces (Thermal Cure). Het is een twee-fasen proces waarbij de platen thermisch worden uitgehard bij hoge temperatuur. Door deze tweede fase in het thermische proces onderscheidt HI-MACS® zich van zijn concurrenten.

HI-MACS® is bijna zo sterk als steen, maar kan net zoals hout worden bewerkt en verwerkt, wat ervoor zorgt dat dit materiaal tot de meest multidimensionale vormen kan worden bewerkt.

HI-MACS® platen worden onderling verlijmd. Een verbinding die optisch een nagenoeg naadloze uitstraling heeft. Door de gesloten poriën is het materiaal hygiënisch en tevens zeer goed te reinigen.